Praktik: Digitalt design

—  Praktik, 3-6 måneder

Praktik:
Digitalt design

“Hvad hulan betyder det?“, spørger du måske dig selv. Godt spørgsmål! Helt kort: Du er hverken en decideret front-ender eller en designer i klassisk forstand. Du er derimod på hjemmebane, når de byggeklodser vores udviklere har støbt skal styles og blive til overbevisende løsninger.

Hvis du kender WordPress og PHP er det (sjovt nok) en fordel, men du SKAL ikke kunne det udenad, inden du starter, for vi er ret sikre på, at vi kan lære dig det. Til gengæld skal du have mere end rimeligt godt styr digital design (website, e-mails, social posts), HTML og CSS.

Du kan ikke rigtigt undgå at få nogle brugbare digitale skills ind under huden, så du skal kunne leve med at blive et eftertragtet bytte, når praktikken stopper.

Rethink er et københavnsk bureau, der gør digital strategi til kreative løsninger. Vores designere, tekstforfattere og strateger arbejder tæt sammen i lokalerne på toppen af det gamle BT-hus på hjørnet af Kristen Bernikows Gade og Grønnegade.

Send en kort ansøgning til Lasse på lmo@rethink.dk, hvis du vil være vores nye praktikant. Fristen er 15. november 2019.