Content writer

—  Praktik, 3-6 måneder

Praktik: Content writer til SoMe og digitale kampagner

“Hvad hulan betyder det?”, spørger du måske dig selv. Godt spørgsmål! Helt kort: Du kommer til at skrive tekster (copy) – og til både at planlægge og eksekvere onlinekampagner for vores kunder. Du arbejder direkte i kampagnestyringssystemer som Facebook Business Manager, LinkedIn Advertising og forskellige marketing automation-platforme. Derfor skælver du ikke ved tanken om at skulle eksperimentere med din tekst og løbende optimere den, hvis én formulering virker bedre end en anden.

Hvis du kender noget til systemerne er det (sjovt nok) en fordel, men du SKAL ikke kunne dem udenad, inden du starter. Til gengæld skal du have mere end rimeligt godt styr på det der med at skrive kort, præcist og effektfuldt på både dansk og engelsk. Det betyder, at du skal kunne vinkle dit stof og din tone efter målgruppen og/eller kunden. Du kan ikke rigtigt undgå at få nogle brugbare SoMe skills ind under huden, så du skal kunne leve med at blive et eftertragtet bytte, når praktikken stopper.

Rethink er et 10-mand stort københavnsk bureau, der gør digital strategi til kreative løsninger. Vores designere, tekstforfattere og strateger arbejder tæt sammen i lokalerne på toppen af det gamle BT-hus på hjørnet af Kristen Bernikows Gade og Grønnegade.

Skriv til Lasse på lmo@rethink.dk, hvis du vil være vores nye praktikant. Hellere i dag end i morgen og senest 1. april 2019.