56093C2E-792C-4042-86B7-B665B2BF8ED0.JPG

About

Re-think2000-1.jpg

—  About

Hvorfor skal jeg bruge mere end ét sekund på din virksomhed?

Ja, hvorfor egentlig? Spørgsmålet fejler ikke noget. For kender du ikke svaret, er det svært at være CEO og skulle skabe begejstring. Eller marketingansvarlig og skulle rykke ved brugernes opfattelse af jer og jeres produkter. Eller sælger og skulle levere den rigtige elevatortale. Eller, eller, eller. Og svarer du ”øhhhm...” er det måske et symptom på, at I mangler en klar positioneringsstrategi. Sådan nogle har vi i Rethink specialiseret os i at udvikle. Vi bygger platforme, der på den ene side skaber sammenhæng mellem jeres DNA, forretningsmodel og segmentering. Og på den anden drejer jeres value props, eksterne positionering og løbende kommunikation samme vej.

 

Oh Canada!

Rethink stammer fra Vancouver, Canada, og er i dag et af Canadas mest respekterede, kreativt drevne reklamebureauer med kontorer i Vancouver og Toronto. I 1999 startede en lille gruppe kreative med personlige forbindelse til canadierne Rethink København som et ’frivilligt’ netværkskontor, 100 % ejet af stifterne selv, men med udgangspunkt i de traditioner og metoder, der anvendes hos Rethink i Canada.

I dag er vi et blandet dansk-svensk team af konsulenter og kreative, der kan være med fra positioneringsstrategi og GtM, over konceptudvikling og kreativ eksekvering til løbende styring og 'drift' af digitale og sociale medier.