Kunder

 

Om Rethink

Rethink stammer fra Vancouver, Canada, og er i dag et af Canadas mest respekterede, kreativt drevne reklamebureauer med kontorer i Vancouver og Toronto. I 1999 startede en lille gruppe kreative med personlige forbindelse til canadierne Rethink København som et ’frivilligt’ netværkskontor, 100 % ejet af stifterne selv, men med udgangspunkt i de traditioner og metoder, der anvendes hos Rethink i Canada.

I løbet af bare 2-3 år formåede Rethink at etablere sig som et af de hurtigst voksende bureauer i København, og fik hurtigt et ry som ’kreativ hot shop’. Der blev lagt mærke til at Rethink kom ud af det blå og vandt kunder som B&O, Kia, Accept Card og Jabra.

Parallelt hermed stiftede to afhoppere fra Kunde&Co Pipeline med ekstra fokus på business-to-business og alt det, der foregår længere ude i salgsprocessen, i store virksomheder.

I 2007 indledte de to bureauer en dialog, og det var et godt match: Pipeline manglede kreative kompetencer og Rethink manglede GtM- / marketing-kompetencer. I 2008 flyttede det nyfusionerede bureau så sammen til toppen af det gamle BT-hovedkvarter i Kristen Bernikows Gade.

 
 

Samarbejde

For at kunne holde fokus på vores strategiske og konceptuelle arbejde, er vi altid åbne for samarbejder med specialister og andre bureauer. Du kan få din helt egen plads i et inspirerende arbejdsmiljø på en af de bedste adresser i det centrale København. Skriv til info@rethink.dk for yderligere information.

 
 

Ledige arbejdspladser udlejes

Fra 1. september 2017 udlejer vi 4 ledige pladser. Hver for sig eller sammen. Pladserne er fuldt møblerede og du får adresse på en fantastisk beliggenhed i København K, et moderne og levende kontormiljø med gode møde- og fællesfaciliteter og ekstremt dygtige 'kolleger'. Det er vigtigt for os, at vi både kan bruge hinanden fagligt og drikke en øl sammen om fredagen.

Pris: 2.500,- alt inkl. (fri afbenyttelse af mødelokaler, a3-farveprint, mv.)
Mulighed for tilvalg af frokost fra Massive Catering til 1.450,-/mdr.
Løbende 3 måneders leje forud og binding.     

Kontakt Martin Meik på mme@rethink.dk eller +45 28 12 62 01 for yderlige info og fremvisning.

 

Kontakt

Rethink ApS
Kristen Bernikows Gade 6, 5.
1105 København K
CVR.nr. 37191450
+45 3333 0870
info@rethink.dk

Kresten Bo Nielsen
Partner
+45 2612 7445
kbn@rethink.dk

Jesper Munch Toldam
Partner
+45 2563 7345
jmt@rethink.dk

Martin meik

Martin Meik
Partner
+45 2812 6201
mme@rethink.dk